Biz Tesis Yönetim

Genel Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA GENEL AYDINLATMA METNİ

a. Veri Sorumlusu
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ("Kanun") uygun olarak kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Biz Tesis Yönetim İşletim Bakım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ("Biz Tesis" veya "Şirket") tarafından işlenmektedir.

b. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, çalışan memnuniyeti ve bağlılığı süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, çalışanlar için yan haklar ve menfaatleri süreçlerinin yürütülmesi, denetim/etik faaliyetlerinin yürütülmesi, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi,  erişim yetkilerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,  insan kaynakları süreçlerinin planlanması, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, performans değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, talep/şikâyetlerin takibi,  taşınır mal ve kaynakların güvenliğinin temini, ücret politikasının yürütülmesi, yetenek/kariyer gelişimi faaliyetlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

c. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Söz konusu kişisel verileriniz; kişisel veri işleme faaliyetinin "kanunlarda açıkça öngörülmesi", "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması"; "bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması"; "kişisel verinin ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması"; "ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması" hukuki sebeplerinden birine yahut açık rızanıza dayalı olarak İş başvuru formları, müşteri bilgi formları, Şirket’e ibraz edilen muhtelif belgeler, Şirket’e iletilen posta ve e-postalar, çağrı merkezi, Şirket internet sitesi, sosyal medya araçları, Şirket’in hizmet verdiği yahut hizmet aldığı kişi ve şirketler ile iş ortakları, taşeronlar, hizmet/ürün tedarik ettiği firmalar ve grup şirketleri gibi üçüncü kişiler, istihdam şirketleri ve iş arama portalları,  mobil uygulamalar, kurumsal iletişim hesapları ve cihazları, Şirket bilişim sistemleri ve cihazları, güvenlik kameraları vb. sistemler kanalıyla toplanmaktadır.

d. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, çalışan adayı / stajyer seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe faaliyetlerinin yürütülmesi, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yan haklar ve menfaatler süreçlerinin yürütülmesi, yatırım süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla ve yalnızca ilgili amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli olan verilerle sınırlı olarak; Şirket’in grup/topluluk şirketlerine, bağlı ortaklıklarına, iş ortaklarına, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişilerine (Şirket’in akdi veya kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla işbirliği yaptığı kuruluşlar: Bağımsız denetim firmaları, sigorta şirketleri, hukuk bürosu ve bankalar vb.), yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

e. Kanun’un 11. Maddesi Uyarınca Kişisel Veri Sahibinin Hakları
Kanunun "ilgili kişinin haklarını düzenleyen" 11’inci maddesi kapsamındaki talep ve başvurularınızı iletebilirsiniz.
Başvurularınızı internet sitemizde yer alan başvuru formu doldurduktan sonra;
  • Islak imzalı olarak posta adresimize gönderebilir,
  • Biz Tesis’te kayıtlı olmayan e-posta adreslerinden güvenli elektronik imza ve mobil imza ile, Biz Tesis’te kayıtlı olan e-posta adreslerinden ise doğrudan e-posta adresimize iletebilirsiniz.
Posta adresimiz: Mahmut Şevket Paşa Mah. Şahinkaya Sk. No: 25/4 Şişli / İstanbul
E-posta adresimiz: kvkk@biztesisyonetim.com.tr

Ayrıntılı bilgi edinmek için Şirketimizin "Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası"nı inceleyebilirsiniz.
Biz Tesis Yönetim
Biz Tesis Yönetim
Genel Aydınlatma Metni
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA GENEL AYDINLATMA METNİ

a. Veri Sorumlusu
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ("Kanun") uygun olarak kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Biz Tesis Yönetim İşletim Bakım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ("Biz Tesis" veya "Şirket") tarafından işlenmektedir.

b. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, çalışan memnuniyeti ve bağlılığı süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, çalışanlar için yan haklar ve menfaatleri süreçlerinin yürütülmesi, denetim/etik faaliyetlerinin yürütülmesi, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi,  erişim yetkilerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,  insan kaynakları süreçlerinin planlanması, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, performans değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, talep/şikâyetlerin takibi,  taşınır mal ve kaynakların güvenliğinin temini, ücret politikasının yürütülmesi, yetenek/kariyer gelişimi faaliyetlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

c. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Söz konusu kişisel verileriniz; kişisel veri işleme faaliyetinin "kanunlarda açıkça öngörülmesi", "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması"; "bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması"; "kişisel verinin ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması"; "ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması" hukuki sebeplerinden birine yahut açık rızanıza dayalı olarak İş başvuru formları, müşteri bilgi formları, Şirket’e ibraz edilen muhtelif belgeler, Şirket’e iletilen posta ve e-postalar, çağrı merkezi, Şirket internet sitesi, sosyal medya araçları, Şirket’in hizmet verdiği yahut hizmet aldığı kişi ve şirketler ile iş ortakları, taşeronlar, hizmet/ürün tedarik ettiği firmalar ve grup şirketleri gibi üçüncü kişiler, istihdam şirketleri ve iş arama portalları,  mobil uygulamalar, kurumsal iletişim hesapları ve cihazları, Şirket bilişim sistemleri ve cihazları, güvenlik kameraları vb. sistemler kanalıyla toplanmaktadır.

d. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, çalışan adayı / stajyer seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe faaliyetlerinin yürütülmesi, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yan haklar ve menfaatler süreçlerinin yürütülmesi, yatırım süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla ve yalnızca ilgili amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli olan verilerle sınırlı olarak; Şirket’in grup/topluluk şirketlerine, bağlı ortaklıklarına, iş ortaklarına, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişilerine (Şirket’in akdi veya kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla işbirliği yaptığı kuruluşlar: Bağımsız denetim firmaları, sigorta şirketleri, hukuk bürosu ve bankalar vb.), yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

e. Kanun’un 11. Maddesi Uyarınca Kişisel Veri Sahibinin Hakları
Kanunun "ilgili kişinin haklarını düzenleyen" 11’inci maddesi kapsamındaki talep ve başvurularınızı iletebilirsiniz.
Başvurularınızı internet sitemizde yer alan başvuru formu doldurduktan sonra;
  • Islak imzalı olarak posta adresimize gönderebilir,
  • Biz Tesis’te kayıtlı olmayan e-posta adreslerinden güvenli elektronik imza ve mobil imza ile, Biz Tesis’te kayıtlı olan e-posta adreslerinden ise doğrudan e-posta adresimize iletebilirsiniz.
Posta adresimiz: Mahmut Şevket Paşa Mah. Şahinkaya Sk. No: 25/4 Şişli / İstanbul
E-posta adresimiz: kvkk@biztesisyonetim.com.tr

Ayrıntılı bilgi edinmek için Şirketimizin "Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası"nı inceleyebilirsiniz.
Biz Tesis Yönetim
Biz Tesis Yönetim
Genel Aydınlatma Metni
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA GENEL AYDINLATMA METNİ

a. Veri Sorumlusu
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ("Kanun") uygun olarak kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Biz Tesis Yönetim İşletim Bakım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ("Biz Tesis" veya "Şirket") tarafından işlenmektedir.

b. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, çalışan memnuniyeti ve bağlılığı süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, çalışanlar için yan haklar ve menfaatleri süreçlerinin yürütülmesi, denetim/etik faaliyetlerinin yürütülmesi, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi,  erişim yetkilerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,  insan kaynakları süreçlerinin planlanması, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, performans değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, talep/şikâyetlerin takibi,  taşınır mal ve kaynakların güvenliğinin temini, ücret politikasının yürütülmesi, yetenek/kariyer gelişimi faaliyetlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

c. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Söz konusu kişisel verileriniz; kişisel veri işleme faaliyetinin "kanunlarda açıkça öngörülmesi", "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması"; "bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması"; "kişisel verinin ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması"; "ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması" hukuki sebeplerinden birine yahut açık rızanıza dayalı olarak İş başvuru formları, müşteri bilgi formları, Şirket’e ibraz edilen muhtelif belgeler, Şirket’e iletilen posta ve e-postalar, çağrı merkezi, Şirket internet sitesi, sosyal medya araçları, Şirket’in hizmet verdiği yahut hizmet aldığı kişi ve şirketler ile iş ortakları, taşeronlar, hizmet/ürün tedarik ettiği firmalar ve grup şirketleri gibi üçüncü kişiler, istihdam şirketleri ve iş arama portalları,  mobil uygulamalar, kurumsal iletişim hesapları ve cihazları, Şirket bilişim sistemleri ve cihazları, güvenlik kameraları vb. sistemler kanalıyla toplanmaktadır.

d. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, çalışan adayı / stajyer seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe faaliyetlerinin yürütülmesi, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yan haklar ve menfaatler süreçlerinin yürütülmesi, yatırım süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla ve yalnızca ilgili amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli olan verilerle sınırlı olarak; Şirket’in grup/topluluk şirketlerine, bağlı ortaklıklarına, iş ortaklarına, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişilerine (Şirket’in akdi veya kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla işbirliği yaptığı kuruluşlar: Bağımsız denetim firmaları, sigorta şirketleri, hukuk bürosu ve bankalar vb.), yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

e. Kanun’un 11. Maddesi Uyarınca Kişisel Veri Sahibinin Hakları
Kanunun "ilgili kişinin haklarını düzenleyen" 11’inci maddesi kapsamındaki talep ve başvurularınızı iletebilirsiniz.
Başvurularınızı internet sitemizde yer alan başvuru formu doldurduktan sonra;
  • Islak imzalı olarak posta adresimize gönderebilir,
  • Biz Tesis’te kayıtlı olmayan e-posta adreslerinden güvenli elektronik imza ve mobil imza ile, Biz Tesis’te kayıtlı olan e-posta adreslerinden ise doğrudan e-posta adresimize iletebilirsiniz.
Posta adresimiz: Mahmut Şevket Paşa Mah. Şahinkaya Sk. No: 25/4 Şişli / İstanbul
E-posta adresimiz: kvkk@biztesisyonetim.com.tr

Ayrıntılı bilgi edinmek için Şirketimizin "Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası"nı inceleyebilirsiniz.
Biz Tesis Yönetim
Biz Tesis Yönetim
Genel Aydınlatma Metni
KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA GENEL AYDINLATMA METNİ

a. Veri Sorumlusu
6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na ("Kanun") uygun olarak kişisel verileriniz veri sorumlusu sıfatıyla Biz Tesis Yönetim İşletim Bakım ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret A.Ş. ("Biz Tesis" veya "Şirket") tarafından işlenmektedir.

b. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, çalışan memnuniyeti ve bağlılığı süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, çalışanlar için yan haklar ve menfaatleri süreçlerinin yürütülmesi, denetim/etik faaliyetlerinin yürütülmesi, eğitim faaliyetlerinin yürütülmesi,  erişim yetkilerinin yürütülmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe işlerinin yürütülmesi, fiziksel mekân güvenliğinin temini, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,  insan kaynakları süreçlerinin planlanması, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, organizasyon ve etkinlik yönetimi, performans değerlendirme süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, talep/şikâyetlerin takibi,  taşınır mal ve kaynakların güvenliğinin temini, ücret politikasının yürütülmesi, yetenek/kariyer gelişimi faaliyetlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi amaçlarıyla işlenmektedir.

c. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi
Söz konusu kişisel verileriniz; kişisel veri işleme faaliyetinin "kanunlarda açıkça öngörülmesi", "bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması", "Şirket’in hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması"; "bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için zorunlu olması"; "kişisel verinin ilgili kişinin kendisi tarafından alenileştirilmiş olması"; "ilgili kişilerin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla Şirket’in meşru menfaatleri için veri işlemenin zorunlu olması" hukuki sebeplerinden birine yahut açık rızanıza dayalı olarak İş başvuru formları, müşteri bilgi formları, Şirket’e ibraz edilen muhtelif belgeler, Şirket’e iletilen posta ve e-postalar, çağrı merkezi, Şirket internet sitesi, sosyal medya araçları, Şirket’in hizmet verdiği yahut hizmet aldığı kişi ve şirketler ile iş ortakları, taşeronlar, hizmet/ürün tedarik ettiği firmalar ve grup şirketleri gibi üçüncü kişiler, istihdam şirketleri ve iş arama portalları,  mobil uygulamalar, kurumsal iletişim hesapları ve cihazları, Şirket bilişim sistemleri ve cihazları, güvenlik kameraları vb. sistemler kanalıyla toplanmaktadır.

d. Kişisel Verilerin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
Kişisel verileriniz; acil durum yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, çalışan adayı / stajyer seçme ve yerleştirme süreçlerinin yürütülmesi, çalışanlar için iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, faaliyetlerin mevzuata uygun yürütülmesi, finans ve muhasebe faaliyetlerinin yürütülmesi, görevlendirme süreçlerinin yürütülmesi, hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi, iş akdi/mevzuattan kaynaklı yükümlülüklerin yerine getirilmesi, iş faaliyetlerinin yürütülmesi/denetimi, iş sağlığı/güvenliği faaliyetlerinin yürütülmesi, mal/hizmet üretim ve operasyon süreçlerinin yürütülmesi, sözleşme süreçlerinin yürütülmesi, yan haklar ve menfaatler süreçlerinin yürütülmesi, yatırım süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi/kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, yönetim faaliyetlerinin yürütülmesi amaçlarıyla ve yalnızca ilgili amaçların gerçekleştirilmesi için gerekli olan verilerle sınırlı olarak; Şirket’in grup/topluluk şirketlerine, bağlı ortaklıklarına, iş ortaklarına, gerçek kişiler veya özel hukuk tüzel kişilerine (Şirket’in akdi veya kanuni yükümlülüklerini yerine getirmek amacıyla işbirliği yaptığı kuruluşlar: Bağımsız denetim firmaları, sigorta şirketleri, hukuk bürosu ve bankalar vb.), yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

e. Kanun’un 11. Maddesi Uyarınca Kişisel Veri Sahibinin Hakları
Kanunun "ilgili kişinin haklarını düzenleyen" 11’inci maddesi kapsamındaki talep ve başvurularınızı iletebilirsiniz.
Başvurularınızı internet sitemizde yer alan başvuru formu doldurduktan sonra;
  • Islak imzalı olarak posta adresimize gönderebilir,
  • Biz Tesis’te kayıtlı olmayan e-posta adreslerinden güvenli elektronik imza ve mobil imza ile, Biz Tesis’te kayıtlı olan e-posta adreslerinden ise doğrudan e-posta adresimize iletebilirsiniz.
Posta adresimiz: Mahmut Şevket Paşa Mah. Şahinkaya Sk. No: 25/4 Şişli / İstanbul
E-posta adresimiz: kvkk@biztesisyonetim.com.tr

Ayrıntılı bilgi edinmek için Şirketimizin "Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası"nı inceleyebilirsiniz.